Nieuwsbrieven VMB

ilovevmbOm snel te kunnen communiceren over activiteiten en ontwikkelingen betreffende de mondiale thema's waar Vereniging Mondiaal Beleid zich mee bezig houdt is zijn er een aantal nieuwsbrieven waar u zich op kunt abonneren. Deze nieuwsbrieven verschijnen met enige regelmaat. In het totaal zijn er 3 nieuwsbrieven die u van ons kunt ontvangen, de algemene nieuwsbrief, de fairtrade nieuwsbrief en de onderwijs nieuwsbrief. Hiernaast kunt u aangeven welke nieuwsbrief u wilt ontvangen en uw gegeven invullen. Over uw aanmelding ontvangt u een mail die u dient te bevestigen. 

Algemene nieuwsbrief: in deze nieuwsbrief treft u aankondigingen en verslagen aan van activiteiten op het gebied van mensenrechten, duurzaamheid en overige mondiale thema's. Dit kunnen zowel activiteiten zijn uit Sittard-Geleen maar kunnen ook activiteiten zijn die elders hebben plaatsgevonden. Tevens berichten wij in de algemene nieuwsbrief over ontwikkelingen rondom deze thema's die zich op landelijke en mondiaal vlak afspelen.

Fairtrade nieuwsbrief: Sittard-Geleen is fairtrade gemeente en er is een fairtrade werkgroep die zich hier actief voor inzet. Alle nieuwtjes uit deze werkgroep maar ook aankondigingen van activiteiten en inhoudelijk berichten over fairtrade worden gecommuniceerd via deze nieuwsbrief. Naast de deelnemers en betrokkenen bij de fairtrade campagne is deze nieuwsbrief ook interessant voor andere geïnteresseerden.  

Onderwijs nieuwsbrief: deze nieuwsbrief bericht specifiek over onderwijs gerelateerde onderwerpen. Organiseert uw school een lesweek over Afrika, eerlijke handel of andere mondiale thema's dan kunnen wij hier in deze nieuwsbrief melding van maken. Deze nieuwsbrief informeert over het meest recente lesaanbod van de gastdocenten van Vereniging Mondiaal Beleid maar bijvoorbeeld ook over ontwikkelingen op het vlak van wereldburgerschap in de klas. Een must voor alle docenten in Sittard-Geleen. 

Indien u met uw organisatie mondiale activiteiten organiseert dan zijn mogelijk een of meerdere van onze nieuwsbrieven geschikt om dit te communiceren naar de achterban van VMB en inwoners van de gemeente. Dus organiseert u een debat, tentoonstelling of festival of vindt er een wereldweek of iets dergelijks op uw school plaats? Dan zijn onze nieuwsbrieven geschikt om hier aandacht aan te besteden.

De nieuwsbrieven en lid worden van VMB

Wij stellen het zeer op prijs als u naast zich te abonneren op een of meerdere nieuwsbrieven u aangeeft ons te willen steunen door lid van VMB te worden. Het lidmaatschap kost u niets en het brengt geen verplichtingen met zich mee. U spreekt hiermee wel uw steun uit voor het werk van VMB. 

Aanleveren kopij

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin een link naar uw activiteit o.v.v. copy nieuwsbrief. Wij behouden ons het recht voor om een bericht niet te plaatsen.

Wereldbulletin

Om u sneller dan in het verleden te kunnen informeren verschijnen er nu met enige regelmaat digitale nieuwsbrieven van VMB. Deze zijn in de plaats gekomen van het Wereldbulletin. In december 2013 is het laatste Wereldbulletin verschenen. In de rechterkolom vindt een archief met de laatst verschenen Wereldbulletins. 

logo-Sittard-GeleenDe activiteiten van Vereniging Mondiaal Beleid worden mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de gemeente Sittard-Geleen.

U bevindt zich hier: Home Nieuwsbrief

Copyright © 2012 Vereniging Mondiaal Beleid || Designed by TLWebdesign.nl